11.06.2018

Selahaddin-İ Eyyubi Camii

Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK; Cinderes beldesinde, Selahaddin-i Eyyubi Camiini ziyaret ettiler.

​Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK ile Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkan V. Dr. Bayram DEMİRTAŞ, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında terörden arındırılan Cinderes beldesinde, terör örgütü PKK-PYD'nin ağır hasar verdiği, Türkiye Diyanet Vakfının tekrar cemaatiyle buluşturduğu Selahaddin-i Eyyubi Camiini ziyaret ettiler. 1960 yılında inşa edilen, ancak terör örgütlerinin kullanılamaz hale getirdiği ve bölgenin en büyük camilerinden olan Selahaddin-i Eyyubi Camii, Türkiye Diyanet Vakfı'nın yoğun gayretiyle Ramazan'a yetiştirildi. Hatay İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU ve diğer ilgililerin de katıldığı ziyarette Türkiye Diyanet Vakfı gönüllüleri ve din görevlileri ile bölgede yürütülen dinî ve hayrî hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu.