14.08.2018

IV. Etkili Hutbe Sunumu Türkiye Final Yarışması Bursa’da Gerçekleştirildi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Final Yarışması yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Başkanlığımızca personelimizin yeteneklerini geliştirmek, hutbe metinlerini doğru bir şekilde, fonetik ve diksiyon kurallarına uygun, beden dilini yerinde ve etkili kullanarak sunmalarına katkı sağlamak amacıyla din görevlileri arasında “Etkili Hutbe Sunumu" yarışması düzenlenmiştir. Bölge yarışmalarında dereceye giren 10 bölge birincisinin katıldığı IV. Etkili Hutbe Sunumu Türkiye Final Yarışması 12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 13.30'da Bursa Ulu Cami'de geniş katılımla gerçekleştirilmiştir.

Yarışmada Eskişehir ili Tepebaşı ilçesi Seyit Hoca Camii İmam Hatibi Halim ÖZDEMİR birinci, Rize ili Çayeli ilçesi Güzeltepe Köyü Seyrantepe Camii İmam Hatibi Ahmet ÖZDERE ikinci, Antalya ili Finike ilçesi Çamlıbel Mh. Camii İmam Hatibi Ensar ARSLAN üçüncü olmuştur.

Yarışmalarda dereceye giren görevlilere ödülleri, 1 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış merasiminde takdim edilecektir.