01.06.2020

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Görev Değişimi

Birim personelinin katılımıyla gerçekleştirilen devir teslim töreninde Covid-19 sebebiyle sosyal mesafe kurallarına uyularak devir teslim programı gerçekleştirildi.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK görevi devreden Daire Başkanlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni başlayan Daire Başkanlarına da görevlerinde başarılar diledi.

Genel Müdürlüğümüz Cami Hizmetleri Daire Başkanlığına Başkanlık Vaizi Cemalettin GEZGİÇ, Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığına Yurt Dışı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Sema YİĞİT ve Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığına Yalova Çınarcık İlçe Müftüsü İdris YAVUZYİĞİT atanarak yeni görevlerine başladılar.

Cemalettin GEZGİÇ görevi Dr. Neşet BODUR'dan, Sema YİĞİT görevi Sedide AKBULUT'tan, İdris YAVUZYİĞİT ise görevi Mustafa BÜLBÜL'den devraldı.

Ayrıca Birimimiz Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanlığında görev yapan Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa SOYKÖK Manisa İl Müftüsü olarak atandı.

Konuşmaların ardından gerçekleşen devir teslim töreninde, Bünyamin ALBAYRAK tarafından Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünde yapmış oldukları hizmetler dolayısıyla Başkanlık Müşavirliğine atanan Dr. Neşet BODUR'a, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanlığına atanan Sedide AKBULUT'a, Manisa İl Müftülüğüne Mustafa SOYKÖK'e ve Başkanlık Müftülüğüne atanan Mustafa BÜLBÜL'e teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.