06.09.2022

Bilgi Yarışması (05.09.2022) Soru Ve Cevapları

2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlilerine yönelik düzenlenen “Bilgi Yarışması"nın 5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 15.30'da Başkanlığımız yerleşkesinde icra edilen final sınavına ait soru ve cevaplar aşağıda yayınlanmıştır.

Yarışma soru ve cevaplarına yapılacak itirazlar 9 Eylül 2022 Cuma günü saat 18.00'a kadar camihizmetleri@diyanet.gov.tr adresine yapılabilecektir. İtiraz maili atılırken konu kısmının boş bırakılmaması gerekmektedir. Aksi takdirde mailiniz kuruma ulaşmayacaktır. Belirtilen tarih ve saate kadar ilgili mail adresine ulaşmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Yarışma sonuçları 13 Eylül 2022 tarihine kadar Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü (dinhizmetleri.diyanet.gov.tr) web sayfasında duyurular bölümünden ilan edilecektir.

A KİTAPÇIĞI​

B KİTAPÇIĞI​