24.05.2023

Dr. Şaban Kondi Mersin Müftülüğü Tarafından Düzenlenen Vekâletle Kurban Tanıtım Programına Katıldı

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ, Mersin İl Müftülüğü tarafından Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde düzenlenen “2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Tanıtım Programı”na konuşmacı olarak katıldı.

Mersin İl Müftüsü Aydın YIĞMAN programın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında; başlatılan bu iyilik hareketine her bir görevlimizin bir önceki yıldan daha çok gayret göstermesini beklediğini ifade etti.

Programın devanımda Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde başlatılan 2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Tanıtım Programı hakkında yaptığı sunum ile katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yürüttüğü faaliyetlere değinen Dr. Kondi, hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi için din görevlilerine çok iş düştüğünü ifade etti.

Müftülük tarafından düzenlenen programa, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, şube müdürleri, il ve ilçelerde görev yapan din görevlileri ile personel katıldı.