01.11.2023

B Grubu Camilerde Görev Yapan Müezzin-Kayyımlara Yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

Cami hizmetlerinin geliştirilmesi, bu hizmetleri yürüten görevlilerimizin mesleki yeterliklerinin artırılması, etkin ve verimli din hizmeti sunmalarına katkı sağlanması amacıyla 31 Ekim-03 Kasım 2023 tarihlerinde Ankara Rıfat Börekçi Dini İhtisas Merkezinde B grubu camilerde görev yapan müezzin-kayyımlara yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlenmiştir.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ Hocamızın takdim konuşmaları ile başlayan seminerin açılış konferansı, “İslâm’ı Temsilde Nebevî Metot” başlığıyla Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN Hocamız tarafından verilmiştir. Alanında uzman konuşmacılar tarafından sunumların gerçekleştirildiği 4 günlük seminere 152 müezzin-kayyım katılmıştır. Söz konusu Hizmet İçi Eğitim Semineri, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ Hocamızın "Başkanlığın Din Hizmetleri Stratejisi" konulu sunumuyla sona ermiştir.

Seminer Programı için tıklayınız.