09.03.2024

Ankara'da Haydi Çocuklar Camiye Projesi Ödül Töreni Düzenlendi

Ankara İli Sincan İlçe Müftülüğünce “Haydi Çocuklar Camiye Projesi"nin ödül töreni, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman ŞAHİN, Sosyal ve Kültürel Hizmetler Daire Başkanı İdris YAVUZYİĞİT, Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN, Sincan İlçe Müftüsü Musa UZUN, din görevlileri, projeye katılan öğrenci ve velileri ile çok sayıda katılımcının yer aldığı program Ankara Sincan'da düzenlendi.

Projeye 2048 öğrenci katılım sağlamış olup, 576'sı eksiksiz tamamladı.

Törende kura çekimi sonucunda bir öğrenci ve velisine Umre çıkarken, 5 laptop, 5 tablet, 10 bisiklet, ve 29 çeyrek altın ise yine kura ile sahiplerini buldu.

50 büyük ödülün dağıtımından sonra tam puan alan 526 öğrenciye 500'er TL,  programa katılan ancak tam puan alamayan öğrencilere ise 200'er TL ödül verildi.