Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
13.08.2024

Dr. Şaban Kondi, Konya’da Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programına Katıldı

2024 yılı Yaz Kur’an Kursları kapanış programı Konya Beyşehir İlçe Müftülüğü organizesinde hazırlanan program, öğrencilerin hazırladıkları gösteriler, çeşitli etkinlikler ve çocukların doya doya eğleneceği oyun alanlarındaki aktivitelerle tamamlandı.

Programa Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, çeşitli STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Adeta bir şenlik havasında geçen programda Beyşehir İlçe Müftüsü Gökhan Becerikli, Beyşehir ilçemizde ilkini düzenlediğimiz kapanış programına katılım sağlayan, destek olan ve her daim fedakarlık ile çalışan Kur’an Kursu öğretiminde yer alan tüm görevlilere teşekkür etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’in evlatlarına başarılar diledi. Yaz Kur’an Kurslarının aynı coşku ve heyecanla devam etmesini temenni ederek, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa katılan İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, konuşmalarında Yaz Kur’an Kursu programlarının içeriğindeki çeşitlilikle çocuklarımızın dini ve ahlaki gelişimlerine katkı sağlandığını ifade etti.

Programa katılan Genel Müdür Dr. Şaban Kondi, Yaz Kur’an Kurslarının her öğrencinin hayatında ayrı bir öneme sahip olduğunu ve bu eğitimlerin hayatın her anına katkıda bulunduğunu ifade eden konuşmalarını gerçekleştirdi.

Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar, Kur’an Kurslarının değerini ifade eden konuşmalarının ardından programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kapanış programında Yaz Kur’an Kursu eğitim süresince çeşitli yarışmalarda başarıya ulaşan ve kurslara devam eden bütün öğrencilere hediyeler verildi.