Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
04.10.2024

Bizler Sizin İçin Buradayız

​Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen manevi danışmanlık hizmetleri, üniversite gençlerinin manevi dünyalarını zenginleştirmeyi ve milli duygularla yetişmelerine katkı sağlamayı hedefliyor. Özellikle GSB gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında, yetkin personel tarafından sunulan bu hizmetler gönüllülük esasıyla yürütülüyor.

2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, Türkiye genelindeki KYK yurtlarında manevi danışmanlar ve gençlik koordinatörleri tarafından öğrenci ve velilere yönelik çeşitli karşılama programları düzenlenirken; üniversite ve yurt yerleşkelerinde kurulan stantlarda öğrencilerle velilere ikram ve hediyelerde bulunuldu.

“Sevgili Gençler Yuvanıza Hoş Geldiniz. Bizler Sizin İçin Buradayız” mottosuyla düzenlenen karşılama etkinliklerinde, veliler evlatlarını manevi danışmanlara gönül rahatlığıyla emanet ettiklerini belirtirken öğrenciler de manevi danışmanlardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Velilerle öğrencileri en çok sevindiren şeyse; eğitim öğretim yılı boyunca, yurtlarda ve gençlik merkezlerinde manevi danışmanlık hizmetleri kapsamında sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edecek olmasıdır.