03.10.2024

Din Hizmetleri Genel Müdürü, Giresun'da Hafızlık Öğrencilerini Ziyaret Etti

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Giresun’da hafızlık eğitimi devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

​Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Giresun programı kapsamında "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" öğrencilerini ziyaret etti.

Çakırmelikoğlu Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Genel Müdür Dr. Şaban Kondi, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Hafızlık eğitiminin sonu huzur ve bereket olan güzel bir süreç olduğunu belirten Dr. Şaban Kondi, "Sevgili yavrularımız, bir yandan Kur'an'ın nuru ile kalplerini aydınlatırken, diğer yandan akademik başarı için güçlü adımlar atıyor. Bu denge, hem dünya hayatında hem de ahirette kendilerine büyük kazanımlar sağlayacaktır. Zira İslamiyet, ilmi ve hikmeti teşvik eder, insanı sürekli olarak öğrenmeye, kendini geliştirmeye yönlendirir.

Yüce Rabbim, yavrularımıza Kur'an'a layık birer hafız olmayı, öğrendikleri ilimleri hayatlarına tatbik etmeyi nasip eylesin." dedi.

Ziyarette Genel Müdür Dr. Kondi'ye, Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe eşlik etti.