22.06.2020

ADRB İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Aile ve Dinî Rehberlik Bürolarında verilen hizmetlerin kalitesinin artırılması, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulması amacıyla   çerçevesinde Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Bingöl, Elazığ ve Mardin İl Müftülüklerinin katıldığı “ADRB/M İstişare Toplantısı" 18 Haziran 2020 tarihinde Covid-19 pandemi süreci sebebiyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin ALBAYRAK'ın başkanlık yaptığı toplantıya Aile ve Dinî Rehberlik Daire Başkanı Sema YİĞİT, il müftüleri, ADRB'den sorumlu il müftü yardımcıları ve  ADRB koordinatörleri katıldı.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak'ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda katılımcılar büroların mevcut durumu, büroların sorunları ve geleceğe yönelik hedefleri ile ilgili görüşlerini paylaştılar.