04.05.2022

2022 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışma Başvuruları

2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, imam-hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri arasında düzenlenecek “Ezanı Güzel Okuma", “Etkili Hutbe Sunumu", “Hadis-i Şerif Ezberleme" ve “Bilgi" yarışmaları ile taşra teşkilatında görevli asıl-vekil-sözleşmeli, erkek-kadın bütün personel arasında düzenlenecek “Proje" yarışması için başvurular başladı.

Gerekli şartları taşıyan personelimiz, Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmaları için 04 Nisan – 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında, Proje ve Bilgi Yarışmaları için ise 17 Haziran 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar il ve ilçe müftülükleri ile dini y​​üksek ihtisas/eğitim merkezlerine şahsen müracaat ederek  yarışmalara başvurabilecektir.

Yarışmalar ile ilgili şartnamelere ulaşmak için tıklayınız.