08.12.2022

Dr. Burhan İşliyen Kahramanmaraş’ta

Bir dizi program için Kahramanmaraş’ta bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen 600 hafızın icazet programının​ yanı sıra, ilçe müftüleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Dr. Burhan İşliyen daha sonra Onikişubat Müftülüğü Leyli Zeynep Mahçiçek Kur'an Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Ardından Fatımatüzzehra Hafızlık Kız Kur’an Kursundaki Kız öğrenciler ile Ayşe-Yaşar Gölcü Hafızlık Erkek Kur'an Kursundaki Erkek öğrencilere yönelik Pilot Uygulama olarak devam eden "İslami İlimler ve Kur'an'ı Anlama Temel Öğretim Programı” Kursları öğrencilerini ziyaret edip hasbihal etti.

Ziyarete İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcıları, ilçe müftüleri, eşleri ve hayırsever iş insanları katıldı.​