06.01.2023

Genel Müdür Kondi: Başkanlığımızın Halkımızı Doğru Dini Bilgiyle Aydınlatma Sorumluluğu Var

​Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi Kars İl Müftülüğünce düzenlenen "Koordinatörler ve Manevi Rehberler İstişare Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda konuşan Kondi, "Başkanlığımızın halkımızı sahih, doğru dini bilgi ile aydınlatma gibi bir sorumluluğu vardır." dedi.

​Kars İl müftülüğü bünyesinde görev yapan Gençlik, ADRB, Bağımlılıkla Mücadele ve Engelli koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi başkanlık etti.

Dr. Şaban Kondi, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın toplumun dini ve manevi hayatına rehberlik noktasında önemli görevler ifa ederek bu hizmetleri sahada din görevlilerimiz ile sunuyoruz. Başkanlığımızın gerek cami içi din hizmetinde gerekse cami dışı manevi rehberlik hizmetlerinde halkımızı sahih doğru dini bilgi ile aydınlatma gibi bir sorumluluğu var. Gençlik, aile, bağımlılıkla mücadele ve engellilere yönelik hizmetler sunarak da bu sorumluluğun gereğini yerine getirmeye çalışmaktayız." diye konuştu.

Toplantıda Kars İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü İsrafil Karadeniz tarafından İl genelinde yürütülen din hizmetleri konulu sunum yapıldı.

Konuşmalar sonrası koordinatörlerin görüş, öneri ve teklifleriyle katkı sundukları toplantı karşılıklı soru cevap ile sona erdi.