25.05.2023

Genel Müdür Dr. Şaban Kondi’den Gaziantep İl Müftülüğüne Ziyaret

Bir dizi programları sebebiyle Gaziantep'te bulunan Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi gençlerin merkezi konumuna gelen Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret ederek burada gençlerle sohbet etti.

Ziyaret sırasında Dr. Kondi'ye bilgi veren İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, Gençlik Merkezinin haftanın her günü gençlerin uğrak mekanı haline geldiğini ve burada Ney Kursu, İşaret Dili Eğitimi, Hüsn-ü Hat Kursu, Kur'an Öğreniyorum programı, Hadis Okumaları, Gençlik Söyleşileri vb. 11 farklı programın haftanın her günü uygulandığını, ifade ederek ziyareti sebebiyle Şaban Kondi'ye teşekkür etti.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi ise ziyareti esnasında, böyle bir mekanın İl Müftülüğü tarafından gençlerin hizmetine sunulmuş olmasının takdire şayan olduğunu, Diyanet Gençlik Merkezini çok güzel ve işlevsel olduğunu, ülkemizde örnek gösterilecek bir Gençlik Merkezi olduğunu, ifade ederek memnuniyetini ifade etti.
Ziyaret programı Dr. Şaban Kondi'nin "Gençlerle Başbaşa Hasbihal" programı ve gençlik konulu sohbeti ve katılımcılardan gelen soruları cevapladıktan sonra sona erdi.