29.09.2023

Diyarbakır'da Peygamber Sevgisi Salona Sığmadı

29 Eylül 2023 tarihinde Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferansa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen konuşmacı olarak katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, haftanın önemine değinerek katılımcılara teşekkür ettikten sonra Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su Selamlama Konuşmasını yaptı.

Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İşliyen, "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu sunumuyla önemli mesajlar verdi.

Katılımcıların çoğunluğunu oluşturan gençlere Doç. Dr. İşliyen, Diyarbakır'ın sahabeler şehri olduğunu ve Diyarbakır Gençliğinin emanet bilincinde olup Süleyman b. Halid ve diğer Sahabelerimizin yolunda olması gerektiğini vurguladı.

Program Doç. Dr. Burhan İşliyen'nin kitap imzalaması ile sona erdi.