23.02.2024

B Grubu Camilerde Görev Yapan Müezzin-Kayyımlara Yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi

Cami hizmetlerinin geliştirilmesi, bu hizmetleri yürüten görevlilerimizin mesleki yeterliklerinin artırılması, etkin ve verimli din hizmeti sunmalarına katkı sağlanması amacıyla 20-23 Şubat 2024 tarihlerinde Ankara Rıfat Börekçi Dini İhtisas Merkezinde B grubu camilerde görev yapan müezzin-kayyımlara yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlenmiştir.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından Ankara Rıfat Börekçi Dini İhtisas Merkezi Müdürü Şevki ÇELEBİ Hocamızın selamlama konuşmaları ile başlayan seminerin açılış konferansı, “İslâm’ı Temsilde Nebevî Metot” başlığıyla Doç. Dr. Burhan İŞLİYEN Hocamız tarafından verilmiştir. Alanında uzman konuşmacılar tarafından sunumların gerçekleştirildiği seminere 151 müezzin-kayyım katılmıştır. Ayrıca söz konusu Hizmet İçi Eğitim Seminerinde, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban KONDİ Hocamız tarafından “Başkanlığın Din Hizmetleri Stratejisi” konulu bir sunum gerçekleştirilmiştir.

Seminet Programı için tıklayınız...