29.03.2024

​Dr. Şaban Kondi, Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi’nde Hutbe İrad Etti

Din Hizmetleri Genel Müdür Dr. Şaban Kondi, 86 yıl aradan sonra ibadete açılanAyasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi’nde hutbe irad etti ve Cuma namazını kıldırdı.

Cuma namazının ardından İstanbul il Müftülüğü gençlik koordinatörleri, Ayasofya-i Kebîr Câmi-i ve Sultanahmet Camii’nde görev yapan cami rehberleriyle verimli bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda büyüten hizmetlerle alakalı karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İstanbul İl Müftü yardımcıları Zekeriya Bülbül ve Ahmet Aktürkoğlu Gülen, Yürütülen hizmetlerle alakalı Genel Müdür Kondi’ye bilgi verdi.

Genel Müdür Kondi, yapılan toplantının ardından yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı İl Müftü yardımcıları gençlik koordinatörleri Cami rehberlerine teşekkür etti.