17.05.2024

Genel Müdür Kondi, Çankaya’da Vekâletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Programına Katıldı

Ankara Çankaya İlçe Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle düzenlenen 2024 yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an kursları bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Programa katılan Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, konuşmasında 2023 yılı kurban organizasyonu ile ilgili sayısal verileri aktardı ve 2024 yılı yurt içinde 11.750-TL ile yurt dışında 4.750-TL olan kurban bedellerini açıkladı. Kurban organizasyonu ile yurt içinde ve yurt dışında bir çok eve misafir olunduğunu ve bu sayede kardeşliğimizin pekiştiğini ifade etti.

Programın sonunda katılımlarından dolayı Genel Müdür Dr. Şaban Kondi’ye teşekkür eden Çankaya İlçe Müftüsü Müftümüz Mustafa Baytar, günün hatırası olarak kendisine tablo hediye etti.