13.01.2023

Genel Müdür Kondi’den Sakarya’ya Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen "Merkez-Taşra Buluşması" programları kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Sakarya'da din görevlileriyle bir araya geldi.

Sakarya programına Valilik, Belediye Başkanlığı ve İl Müftülüğü ve ziyaretiyle başlayan Genel Müdür Kondi, yürütülmekte olan hizmetleri yerinde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmış oldukları güzel çalışmalardan dolayı İl Müftüsü Hasan Başiş ve ekibine teşekkür etti.​

- Din Görevlileriyle Buluşma

Sakarya İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda din görevlileriyle bir araya gelen Dr. Kondi, Diyanet İşleri Başkanlığı çalışmalarından bahsederek bu hizmetlerin yürütülmesinde katkı sağlayan tüm personele teşekkür etti.

- Üniversite Kampüs Camii'nde Gençlerle Buluşma

Sakarya Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kampüs Camii'nde gençlerle bir araya gelen Genel Müdür Kondi, gençlerden yakından ilgilenerek sohbet etti.

- Sabah Namazı Buluşması

Serdivan Arabacıalanı Merkez Şehitler Camii'nde, gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasına Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Basılı Yayınlar Daire Başkanı Suat Okuyan, İl Müftüsü Hasan Başiş, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan İlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul, İl Müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, din görevlileri ile başta çocuklar ve gençler olmak üzere çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Namaz sonrası gençler ve çocuklarla sohbet eden Genel Müdür Kondi, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Sakarya programında Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi'ye Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Basılı Yayınlar Daire Başkanı Suat Okuyan eşlik etti.​